Ultima aparitie a Ilincai Vandici in postura de prezentatoare, inainte de a naste! Nu rata Gala „Bravo, ai stil!” din aceasta seara! Show-ul incepe la ora 22.00, la Kanal D

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 13 iul 2017, 15:26

In Gala din aceasta seara “Bravo, ai stil!”, telespectatorii o pot urmari pe Ilinca Vandici in ultima aparitie in postura de prezentatoare a show-ului, inainte ca aceasta sa plece in concediu prenatal.

Vedeta Kanal D se pregateste sa aduca pe lume un baietel, prin urmare, stafeta ii este predata in aceasta seara Andreei Banica. Incepand de luni, 19 iunie, artista va asteapta cu bratele deschise, in calitate de gazda a emisiunii fenomen “Bravo, ai stil!”.

Emotionata la maximum, Ilinca Vandici nu se poate abtine si plange la fiecare surpriza pregatita de colegii ei de emisiune si de concurentele de la “Bravo, ai stil!”.

Mai mult, telespectatorii pot urmari momentele surpriza si cadourile pregatite Ilincai Vandici intrucat astazi vedeta isi aniverseaza ziua de nastere chiar pe platoul “Bravo, ai stil!”.

“As vrea sa le multumesc telespectatorilor, dar si colegilor mei! Este o echipa mare si frumoasa pe care o iubesc si le multumesc pentru ca mi-a dat aripi si m-a lasat sa zbor! Fetelor, am mare incredere in voi.

Va felicit pentru tot ce ati facut!”,
spune Ilinca Vandici, cu greu gasindu-si cuvintele, printre lacrimi.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

Cum de la petrecere nu puteau lipsi nici concurentele din primul sezon al emisiunii, Alina, Larisa si Cristina Mihaela i-au pregatit un moment fabulos frumoasei vedete Kanal D.

Surprizele se tin lant in Gala din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzat la ora 22:00, numai la Kanal D!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.