Juratii credeau ca au vazut tot ce se putea in materie de fashion, insa nu se asteptau ca o concurenta sa vina "aburita" in fata lor! "Recunosc ca esti amuzanta..."

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 13 iul 2017, 15:27

Concurenta a incercat sa adopte un look "Barbie girl", insa piesele sale vestimentare au fost desfiintate una cate una iar cireasa de pe tort au fost ghetele din material plastic, transparent.

Prima care a observat detaliul a fost Raluca Badulescu, cea care i-a atras imediat atentia: "Raluca, ghetutele tale sunt aburite!" Ulterior, Raluca a adaugat ca ghetele s-au aburit "de emotie".

Ca de obicei, Raluca a avut cea mai blanda jurizare. In schimb, Maurice Munteanu a fost laconic, dar cuprinzator: "salopeta e urata, cercelusii sunt uratei, salopeta e uratica, bratara e atrocissima, ghetutele sunt aburite si semi-uratele".

"Imi place siguranta ta, recunosc ca esti amuzanta. Dar tinuta nu imi place deloc!", i-a spus Iulia Albu.

Notele obtinute de Otilia nu au fost deloc bune iar juratii i-au atras atentia ca acestea ar fi putut fi si mai mici daca nu era prima concurenta intrata in concurs:

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”


 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.