Ilinca Vandici, asaltata de cadouri, dragoste si lacrimi in ultima editie pe care o prezinta la "Bravo, ai stil!" Ce cadouri a primit viitoarea mamica de la familia show-ului de fashion si stil de la KANAL D

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 13 iul 2017, 15:27

Simpatica prezentatoare KANAL D si viitoare mamica a fost in centrul atentiei in aceasta saptamana, la ultima gala eliminatorie pe care a prezentat-o inainte de a intra intr-un binemeritat concediu prenatal.

Surprizele s-au tinut lant inca de la primele minute ale editiei, cand, in timpul jurizarii Otiliei, juratii au afisat pe tabletele de vot mesajul "La multi ani, Ilinca!"

Imediat, portile s-au deschis si in platou au intrat trei dintre concurentele finaliste din primul sezon al show-ului, Larisa, Alina si Cristina Mihaela, care i-au adus un buchet urias de trandafiri, baloane colorate si un tort

cu un mesaj emotionant: "Abia astept sa te cunosc!"


Credeti ca asta a fost tot? Ei bine, nu! Dupa ce a fost felicitata si imbratisata de toata echipa, Ilinca a primit cel de-al doilea (dar nu ultimul) cadou al serii, un candy bar cu dulciuri apetisante!

"Nu pot sa cred! De ce ati facut asta?", i-a

apostrofat, in gluma, Ilinca, dupa care a izbucnit in lacrimi!

Iata momentele emotionante:

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”


Dupa acest cadou primit din partea fetelor din primul sezon al show-ului, Raluca Razvan, Iulia si Maurice au tinuta sa ii ofere si ei cadouri Ilincai. "Niciunul nu e pentru tine", a glumit Razvan!

Iata ce se afla in cosul-surpriza:

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.