Irina, Otilia si Sofia au ajuns impreuna in fata eliminarii din show-ul "Bravo, ai stil!" Uite care este concurenta care a spus astazi ADIO competitiei si sansei de a fi declarata cea mai stilata femeie din Romania

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 13 iul 2017, 15:27

Irina a avut cele mai mici note in editia curenta, in timp ce Otilia si Sofia au ajuns la baraj in urma nominalizarii colegelor de completitie.

Concurenta eliminata a fost decisa in urma analizarii voturilor telefonice primite de cele 3 concurente de la baraj in saptamana anterioara filmarii galei. Otilia a primit 1,6% din voturi, Irina a primit 0,9% iar Sofia a primit 0,8% din voturi, motiv pentru care a fost eliminata din concurs.

Iata momentul:

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.