Cristina Mihaela se apropie cu pasi repezi de culoarea de par care a consacrat-o! Iti mai aduci aminte de ea BLONDA? Iata noua schimbare de look a fostei finaliste "Bravo, ai stil!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:35

Cristina Mihaela se preggateste intens de vara si nu face doar tratamente de infrumusetare pentru o piele frumoasa pe c care sa si-o expuna pe plaja, ci a facut si cateva schimbari la nivelul parului.

A post shared by CRISTINA MIHAELA DOROBANTU (@cristinamihaeladorobantu) on

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”


Fosta finalista din primul sezon "Bravo, ai stil!" a revenit la o nuanta saten aproape de blond, culoare de care nu este straina. In urma cu multi ani, Cristina Mihaela a fost blonda si nu ii statea rau deloc. Acum, ca a venit vara, cel mai probabil frumoasa vedeta isi doreste o schimbare de look cu care sa nu treaca neobservata.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.