Lui Maurice Munteanu i-a venit o singura fraza in minte cand a vazut-o pe Denisa:"Face frectii cu spirt"/"Mai, mama, dar ROCHIA, ce e cu ea? Aoleu, NU o mai purta. Nici babificata nu e" Razvan Ciobanu a ramas fara cuvinte cand a vazut-o si el pe concurent

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:38

Denisa a venit intr-o zona mai mult decat babificata dupa parerea Ralucai si a lui Razvan Ciobanu, insa Iulia si Maurice au fost de alta parere.

Raluca a intrbat-o direct pe Denisa ce e cu rochia aceea pe ea pentru ca nici macar despre babificare nu mai poate fi vorba. In schimb, Maurice a aprecia tprint-ul floral al piesei vestimentare si intreaga accesorizare:" Stiu ca Raluca nu o sa fie de acord cu mine. Ai ramas fara cuvinte, de ce, Razvan? Eu as fi mai pus inca un imprimeu floral in nuante mai puternice. Un verde si un portocaliu mai puternice..."

"Esti in zona ta, imi place ce ai facut, insa nu pot decat sa sanctionez acest lucru", i-a spus si Iulia.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.