Clutch-ul Stefanei ii aminteste lui Maurice de perioada copilariei cand isi dorea un portofel la fel de kitsch-os: "Mama nu reusea sa inteleaga cum puteam sa vreau asa ceva..."/"Tu cand erai mic, erai kitsch-os?!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:42

Discursul lui Maurice incepe intr-o nota optimista, geanta pe care o poarta concurenta trezindu-i amintiri acestuia, insa juratul nu se declara multumit de outfitul Stefanei, considerandu-l invechit.

“Exista in tinuta ta un element care mi-a trezit asa o emotie, o nostalgie – clutch-ul. Tinuta ta ar fi putut sa aiba un vibe nouazecist, dar pentru asta trebuia sa o duci in actualitate, sa te folosesti nu neaparat de niste piese splendide in sine, ci mai fresh, mai actuale. Toate piesele, impreuna, arata cumva vechi, dau o nota trista. Si separate arata la fel”, spune Maurice Munteanu despre vestimentatia Stefanei.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.