Daca Denisa i-a spus ca arata ca Lady Gaga dupa doua lui la Vaslui, juratii au fost foarte incantati de styling-ul facut de concurenta-surpriza:"Imi place contextul, te vad asa. Rochia iti vine foarte bine si imi place reinterpretarea mastii de apicultor,

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:44

Irina i-a surprins pe juratii "Bravo, ai stil!" cu look-ul pe care l-a conceput in aceasta editie si au apreciat intentia ei stilistica.

Concurenta a fost in culmea fericirii cand juratii i-au dat steluta mult ravnita si chiar a dezvaluit ca dupa Gala si dupa ce juratii i-au adus numeroase critici, s-a enervat si s-a ambitionat sa aiba un look foarte bun. Faptul ca a purtat un sal peste palaria cu boruri largi in stilul unui apicultor, reinterpretare pe care a vazut-o cel mai problabil la juratul Iulia Albu, i-a adus toate aprecierile din partea celor trei specialisti.

Daca totusi, Iuliei nu i-a placut colerul de la gatul Irinei, Maurice l-a gasit perfect incadrat cu rochia pe care o poarta. Raluca a apreciat inclusiv sandalele concurentei si de asemenea cum ii vine rochia.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.