Evolutia stilistica a Irinei, aplaudata de Raluca Badulescu: "Parca este o alta fata!" Cum e imbracata concurenta vedeti azi, la "Bravo, ai stil", de la 16.30, la Kanal D

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 13 iul 2017, 15:44

In editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D, evolutia Irinei, una dintre concurentele emisiunii este aplaudata de Raluca Badulescu.

Juratul se declara multumita de faptul ca fata a tinut cont de sfaturile pe care le-a primit lungul competitiei si ca a reusit sa integreze piesele vestimentare in asa fel incat sa creeze o tinuta spectaculoasa.

“Parca esti alta fata de cea pe care am vazut-o saptamana trecuta! (…) Te-ai trezit, te-ai "scuturat", s-a intamplat ceva! (…) O evolutie spectaculoasa, imi place foarte mult! Arata foarte bine, contureaza o silueta foarte frumoasa! Nu sunt un mare fan al palariilor, insa tie iti vine foarte bine, imi place cureaua”, spune Raluca Badulescu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

Ce au avut de spus ceilalti jurati si care este motivul real al evolutiei stilistice a Irinei veti putea afla in editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.