Irina a dezvaluit misterul! Favorita la elimnari in saptamanile trecute, concurenta a inceput sa ia steluta dupa steluta! "Mi-a intrat in ureche, mi-a intrat peste tot, mi-a ajuns la creier" Uite despre ce vorbeste

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 13 iul 2017, 15:44

In editia de vineri, Irina a obtinut trei voturi pozitive si o pleiada de laude din partea juratilor, devenind una dintre favoritele galei de sambata, de la 22:00.

Cu o tinuta lejera, compusa dintr-o rochie purtata peste o camasa, palarie, o geanta de paie si pantofi rosii cu buline albe, Irina i-a cucerit pe jurati.

Raluca Badulescu a tinut sa afle care e secretul Irinei. "Esti alta fata de cea de saptamana trecuta. Oi fi aceeasi, dar nu mai esti aceeasi. Te-ai trezit, te-ai scuturat, s-a intamplat ceva..." i-a spus Raluca.

"M-am enervat extrem de tare.

Dupa acea bataie cu apa, m-a trezit apa aceea. Mi-a intrat in ureche, mi-a intrat peste tot si mi-a ajuns al creier apa rece si s-a trezit creierul", a lamurit-o Irina.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

Iata cum a decurs jurizarea ei:

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.