Scene incredibile azi, in Gala "Bravo, ai stil!”: "Chem politia! In acest moment, ma simt in pericol!” Irina a parasit platoul ingrozita! Cine este barbatul care a speriat-o pe concurenta aflati, de la 22.00, la Kanal D

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 13 iul 2017, 15:46

In Gala din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 22:00, la Kanal D, Irina, una dintre aspirantele la titlul de cea mai stilata femeie din Romania, paraseste platoul emisiunii.

Motivul este unul halucinant: in platou si-a facut aparitia un barbat impotriva caruia fata ameninta ca va face plangere la politie.

Un schimb de replici acid are loc intre cei doi si Irina ameninta ca daca se apropie de ea, va chema politia.

“Daca el calca in platou, eu ies din emisiune! Pentru ceea ce mi-a facut, nici macar nu ar trebui sa fie aici! Si chem si politia in acest moment (…) Nu inteleg ce cauta el aici! In acest moment, ma simt in pericol!”, acuza Irina.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

Care este motivul care a dus la aces teveniment si cine este barbatul acuzat de Irina veti putea afla in Gala din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil!” difuzata la ora 22:00, la Kanal D!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.