Irina, Stefana si Marisa, propuse pentru eliminare! Iata cine este cea care a parasit competitia "Bravo, ai stil!"

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 13 iul 2017, 15:46

In Gala de aseara a show-ului “Bravo, ai stil!” Stefana a fost eliminata din competitive, ca urmare a numarului mic de voturi, atat din partea juratilor, cat si a telespectatorilor.

Surpriza din aceasta Gala a fost premiera din acest sezon: Marisa s-a aflat in postura de a fi eliminata, ca urmare a nominalizarilor din partea contracandidatelor sale. Cu ochii in lacrimi, fata se simtea nedreptatita de decizia luata de colegele sale de platou de a o elimina.

Alaturi de Stefana, la duel s-au aflat Irina si Marisa, insa cea din urma a fost salvata de voturile primite din partea fanilor, cu 38,8 procente, clasandu-se pe primul loc in preferintele telespectatorilor.

In ceea ce priveste jurizarea din platou, pe primul loc s-a pozitionat Andreea, cu 17 puncte, urmata la un punct distanta de Adela, cu  16 puncte. Ultima concurenta clasata in ceea ce priveste voturile juratilor a fost Irina, cu 6 puncte obtinute.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

Nu ratati emisiunea “Bravo, ai stil!”, difuzata de luni pana vineri, de la ora 16:30, si in fiecare sambata, de la ora 22:00, numai la Kanal D!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.