Andra a DEZVALUIT ca nu mai stie cu ce sa se imbrace si are un BLOCAJ! Raluca ii ia apararea concurentei in fata lui Razvan si a lui Maurice. Cei doi au inceput sa se certe: "Daca nu iti place tie, inseamna ca nu trebuie sa imi placa nici mie?!"/ "Ia o gu

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:46

Maurice a gasit-o pe Andra mult prea lesinata in aceasta editie"Bravo, ai stil!" cu o rochie care nu il prea anima. La fel a gandit si Razvan Ciobanu spre disperarea Ralucai Badulescu care a vazut-o pe concurenta cam demoralizata.

"Fii barbata, Zoe...Andra, mie imi place tinuta. Asa cum a spus si Maurice, tinuta nu are niciun defect. Rochia iti sta bine, imi place si constructia cu flori, aruncate pe cap. Cureaua este singura care rupe povestea, insa eu nu voi depuncta, a sustinut Raluca.

"Putea sa isi puna o curea dintr-o piele intoarsa, saten. Nu are nicio bijuterie, in rest...Eu sunt ultimul om care te-a acuzat vreodata de subiectivism.

Avem o concurenta care poarta un furou cu o curea nepotrivita. Nici atitudine. De ce trebuie sa tipi la mine. Ia o gura de apa. Nu are atitudine, deci ce ii spui ca e bine?, a intrebat-o Razvan pe Raluca.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.