Andreea, acuze grave la adresa Marisei! "Practic, stergea cu ele pe jos!" Vezi ce-i reproseaza colegei sale, azi, de la 16.30, la Kanal D

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 13 iul 2017, 15:49

Finala acestui sezon al emisiunii „Bravo, ai stil!” se aproprie cu pasi repezi, asa ca aliantele formate de-a lungul competitiei incep sa se destrame si fetele ramase in concurs isi scot „armele”.

In editia de astazi a show-ului, difuzata la ora 16:30, la Kanal D, Andreea vine cu o dezvaluire bomba in ceea ce o priveste pe Marisa, contracandidata sa.

“Marisa a imprumutat niste haine de la un designer pe care eu il cunosc si de la care am imprumutat si eu la randul meu. Cand am mers in culise, acele haine erau aruncat pe jos. Practic, stergea cu ele pe jos! Asa ca le-am facut poza si am trimis-o acelui designer”,

acuza Andreea.

Atacul continua si replicile sunt din ce in ce mai dure intre cele doua fete.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

“Am mai auzit si alte lucruri despre tine, dar cand am vazut ca stergi pe jos cu munca unui om, mi s-a parut…”

Ce au avut de spus juratii si cum a raspuns Marisa la aceste acuze veti putea afla urmarind editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.