Andreea Banica, prezentatoarea "Bravo, ai stil", la un pas sa izbucneasca in lacrimi! Andreea Mantea a dat buzna in platou si a acuzat-o ca...

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 13 iul 2017, 15:49

Andreea Banica a avut parte de un "botez" greu. I s-a pregatit o farsa cu stil, iar complicele principal a fost Andreea Mantea. Prezentatoarea a fost la un pas sa planga in timpul filmarilor.

"Am o relatie buna cu juratii. Le mai cer sfaturi si colegilor", a declarat Andreea Banica inainte de farsa pusa la cale de echipa WOWbiz.

"Da, superb. Andreea, bravo, ai stil", i-a spus Iulia Albu inainte de emisiune.

Desi in culise colegii i-au zis ca arata foarte bine, in timpul filmarilor i-au criticat tinuta. Intimidata de comentariile lor, Andreea a continuat cu greu filmarile.

A inceput sa se balbaie si abia si-a gasit cuvintele.

"De ce imi ziceti abia acum?", a spus suparata Andreea Banica.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

Cand situatia era deja tensionata si-a facut aparitia si Andreea Mantea. Prezentatoarea WOWbiz a facut si ea o serie de comentarii rautacioase la adresa Andreei Banica.
Prezentatoarea "Bravo, ai stil" a fost la un pas sa izbucneasca in plans. In momentul in care a aflat ca este doar o farsa, inima i-a venit la loc, insa si-a mustrat putin colegii.

Vezi farsa de exceptie pe WOWbiz.ro!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.