Denisa continua sa FACA DEZVALUIRI despre LEGATURA dintre Marisa si Laurentiu Barzoi, designerul care o ajuta cu styling-ul si despre cum a picat Irina in "capcana" lor!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:49

Denisa continua seria dezvaluirilor din culisele scandalului dintre Marisa, Irina si Laurentiu Barzoi. Concurenta spune cu lux de amanunte ce s-a intamplat intre cei trei.

"Vreti sa stiti despre operatiunea "garsoniera din Rahova"?
Pai lucrurile au stat cam asa:"Barzoi si Branzoi" s-au asociat, unul "creator de targ Vitan", altul aspirant la titlul de "designer iluzionist parlit".Ce sa faca, cum sa faca"s-o sara"de ceva "material"pe tanti de la Dubai.Dupa ceva "pregateala" duduia a muscat momeala si a acceptat sa intre in jocul asociatilor complici.In cautarea celebritatii doamna de 28 a acceptat sa-l incerce pe cel ce a propulsat-o spre eter pe concurenta cu multe prenume in cartea de identitate.S-a

trezit in Rahova, in "garsoana"plina cu "trente ponosite" si a realizat ca situatia este un "bogus".A vrut sa plece instantaneu dar "creatorul de carton" a folosit ceva "intimidare". Doamne fer'! Orice dar nu asta, asa ceva nu se mai poate intampla si in Romania...fata are ceva traume de prin Orient cu astfel de "sechestrari"!?????
Sunt omul vostru din interior, va informez corect si o fac responsabil!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.