Irina, TERIFIATA de GESTUL designerului Laurentiu Barzoi:"S-a pus in fata usii , continuand sa ma jigneasca pe un ton amenintator si sa imi ceara bani, sa ma intimideze. Mi-a spus: "Stii ca eu pot sa iti fac mul rau. Am ajuns acasa plangand, traumatizata"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:49

Irina a povestit cu lux de amanunte detalii despre intalnirea cu designerului Laurentiu Barzoi in garsonierea acestuia pe post de showroom.

"M-am ridicat am chemat imediat Uber şi am vrut sa plec. El a venit dupa mine şi s-a pus in fata uşii, continuând sa ma jignească pe un ton ameninţători, continuând sa îmi ceara bani şi sa ma intimideze sa ii dau bani. Mi-a spus: ştii ca eu pot sa îţi fac mul rău. L-am întrebat de ce sa imi facă rău dacă eu nu i-am făcut lui nimic şi l-am rugat sa ma lase sa plec.

Ma insultat din nou... Şoferul de Uber ma tot suna sa cobor... într-un sfârşit, după ce s-a saturat sa ma ameninţe şi jignească s-a dat din fata uşii şi am plecat. Am ajuns acasa plangand, traumatizata. Nu imi venea sa cred prin ce am trecut. Nu am putut sa dorm pana dinineata la 6.

Marisa a vrut sa îl ajute sa prosteasca doua concurente pentru ca ea primeşte gratis haine de la acest escroc.

Bineînţeles ca m-am enervat enorm sa văd ca el doreşte cu orice preţ reclama şi din cauza lui am enervat pe toată lumea."

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.