Pentru prima data, Denisa la cutite cu Iulia Albu:"Eu nu mai pot purta pentru ca a purtat ea?"/"Trebuie sa iti dau un "bravo, ai stil!" de fiecare data cand defilezi?"/"Nu e nevoie sa explici pentru ca este aceeasi!" Raluca Badulescu, intrigata de cometar

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:50

Denisa a iesit din zona de babificare, insa tinuta din aceasta editie este una care i-a amintit Iuliei Albu de look-ul Adelei cand a venit si ea cu o pereche de colanti negri, iar zona abordata a fost una vulgara.

Se pare ca Raluca Badulescu a fost extrem de incantata de tinuta Denisei, la fel si Maurice care i-a spus ca tinuta este foarte buna: "Imi place cum le-ai pus tu in puzzle asa. Imi place ca iti faci temele. Nu te culca pe o ureche. Pentru ca porti o geanta nepotrivita care mi se pare oribila, pentru ca nu consider ca ai facut mare lucru, si pentru ca esti in zona ta...bravo,

ai stil!"Denisa nu se astepta la acest verdict din partea lui Maurice, insa fashion editorul a fost extrem de cameleonic incat a reusit sa o pacaleasca.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.