Un nou razboi intre Iulia Albu si Marisa! Razvan Ciobanu nu a mai suportat atitudinea celor doua si a explodat:"Esti aroganta, Marisa si mai ales la adresa Iuliei, te rog sa incetezi..."/ "Si Iulia, nu e o tragedie sa repete ceva in sase luni..."/ "Toate

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:50

[video width="640" height="352" mp4="http://bravoaistil.kanald.ro/wp-content/uploads/2017/07/marisa-1.mp4"][/video] Conflictul dintre Marisa si Iulia Albu capata proportii apocaliptice, iar Razvan Ciobanu incearca sa calmeze spiritele intre cele doua.

Marisa ii raspunde juratului destul de obraznic, lucru taxat atat de Iulia cat si de Razvan, insa designerul nu se poate abtine nici de la a-i atrage atentia fashion editorului ca nu este nimic gresit ca Marisa sa repete o anumita frizura sau piesa vestimentara in atatea luni, lucru pe care ea l-a taxat. De aici si pana la un nou scandal, nu a mai fost decat un pas, mai ales ca Irina a luat foc in momentul in care Marisa a spus ca tinuta ei este mai buna decat a rivalei!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.