OTILIA, fosta concurenta "Bravo,ai stil!", ROSCATA, sexy si rea la malul marii! Uite imagini incendiare cu proaspata absolventa de BAC si cat de DIFERITA era acum cativa ani!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:50

Otilia a uimit pe toata lumea atunci cand a obtinut o nota foarte mare la BAC. Nu multi se asteptau la aceasta performanta a tinrerei de 18 ani care mereu parea aeriana, cu capul in nori si foarte putin pregatita, cel putin stilistic in cadrul competitiei "Bravo, ai stil!"

Insa, nu doar astfel a reusit sa uimeasca pe multa lume, ci si la transformarea ei. Desi are doar 18 ani, Otilia si-a facut multe schimbari radicale la nivel de look. Daca, acum cativa ani era aproapte roscata si fata ei era cu totul alta, acum e schimbata totala. Si nu mai vorbim despre ipostazele sexy in care a pozat mereu fiind o adevarata "femme fatale" inca din adolescenta.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.