Soc! N-o sa-ti vina sa crezi ce legatura exista intre Larisa, fosta concurenta BAS si Stelian Ogica, spaima loteriei!

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 13 dec 2019, 12:21

Fosta concurenta de la "Bravo, ai stil!" a postat pe Instagram un clip care i-a facut pe fanii ei sa se gandeasca imediat la celebrul loterist.

Imbracata cu o pereche de pantaloni scurti, mulati, si cu o camasa in patratele, stransa pe corp, tinuta ce ii pune in evidenta dimensiunile perfecte, Larisa isi etaleaza in inregistrare parul.

"Mulţumesc @elizaogica pentru ca parul meu este cel mai drăguţ oriunde as merge ??❤️", a scris ea in comentariul adresat Ralucai Ogica, fiica lui Stelian Ogica si fosta asistenta TV.

 
 
 
 
 
Vezi
această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

Good morning! 💕 mulțumesc @elizaogica pentru ca parul meu este cel mai drăguț oriunde as merge 💕😊❤️

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

O postare distribuită de Larisa (@larisaudila) pe

Se pare ca Raluca a renuntat la lumina reflectoarelor pentru a deveni hair stylist. Pentru ca a dorit sa se perfectioneze, Raluca, sau Eliza Ogica, asa cum ii place sa i se spuna, a participat la un concurs national de coafura unde a castigat premiul de popularitate.

Citeste mai multe despre fiica lui Stelian Ogica pe kfetele.ro!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.