Denisa o provoaca din nou pe Marisa. Ies scantei din nou intre cele doua! Ce legatura are Angela cu cele doua rivale

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 feb 2018, 15:19

Razboiul dintre cele doua favorite ale publicului de la "Bravo, ai stil!" nu da semne de pace si, pe masura ce se apropie marea finala, "armele" verbale folosite sunt din ce in ce mai taioase.

Deoarece Marisa a acuzat-o ca, daca nu avea stilisti, se imbraca doar in tricouri ponisite si tenesi, Denisa a tinut sa ii raspunda:

"De curiozitate mi-am verificat cele mai vechi postari in cautarea tricoului ponosit adus in discutie de "Farisela".In 2013 aveam fix 14 ani, despre acea perioada vorbea colega.Am gasit doar tinute "in mintile lor", nu mi-a sarit in ochi ceva deranjant sa sustina acuzatiile.Verificati! 


Dar voi va mai amintiti cine facea scenete si se jelea ca nu poate tine pasul cu banii si tinutele Denisei, cine o instiga pe Angela si propaga mai demult acesta tema?

Acum si-a rezolvat problema.Nu mi-e teama nici de 100 de stilisti ai acesteia, eu am reteta mea si tin "steagul" sus!
Denisa a ramas in competitie doar pentru ca si-a completat cu verb si atitudine tinutele.Altminteri,

jocurile de culise si "sparlele" inserate m-ar fi coplesit si m-ar fi anulat iremediabil, indiferent de hainele si accesoriile pe care le-as fi prezentat
",  a scris Denisa pe Instagram.

https://www.instagram.com/p/BWR2KCdF5u7/?taken-by=potecaru_denisa

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.