Andreea Banica a avut curajul sa iasa din casa fara STROP DE MACHIAJ! Prezentatoarea "Bravo, ai stil!" are mereu grija de imaginea ei, insa uite cum arata NEMACHIATA!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:55

Andreea Banica, prezentatoarea "Bravo, ai stil!" nu se sfieste sa iasa din casa nemachiata, ba mai mult sa le arate fanilor adevarata fata.

A post shared by Andreea Banica-romanian singer (@iamandreeabanica) on

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”


Desi ii place sa tina totul sub cotrol si sa atinga perfectiunea atunci cand vine vorba de imaginea ei, vedeta are curajul sa le prezinte fanilor si o alta fata atunci cand nu se afla in fata reflectoarelor sau in concerte, pe scena. Cand e acasa sau merge la cumparaturi, Andreea prefera sa nu poarte nicio urma de machiaj. Mai rar pentru o vedeta care se afla mereu sub lupa paparazzilor si a jurnalistilor.

Uite cum arata cantareata fara pic de machiaj pe fata!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.