Irina, intrebare-capcana din parte lui Maurice Munteanu: "Ce crezi tu ca este pretiozitatea?" Ce are de spus Irina si alte dezbateri pe tema “pretiozitatii” veti putea afla in editia de astazi a emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, numai la

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:58

Au mai ramas cinci concurente in competitia care le poate schimba viata! La finalul acestui sezon, doar una dintre tinerele participante va fi declarata marea castigatoare si Cea mai stilata femeie din Romania.

Ea va intra in posesia premiului de 100.000 de lei si va primi sansa de a-si construi o cariera in televiziune. De asemenea, concurenta clasata pe locul secund va deveni proprietara unui autoturism.

In editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D, se incing spiritele, tensiunea ajunge la cote alarmante, iar juratii cauta explicatii la fiecare afirmatie ambigua.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

“Pe mina ma fascineaza treaba asta cu "pretiozitatea" si vreau sa intreb, in general, ce crezi tu ca are la baza "pretiozitatea"? Pe ce sta ea? Pe ce si-a creat ea bazele?”, intreaba nelamurit

Maurice Munteanu.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.