CINE este alaturi de Marisa in tot SCANDALUL care s-a produs in jurul ei! Cand toate concurentele o acuza din toate partile, concurenta are parte de o sustinere neconditionata de la EA: "O iubesc si o iubesc tare! Ar fi multe de spus... despre relatia si

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:58

Marisa a intrat intr-o noua incurcatura si nu mai reuseste sa faca fata acuzelor si insinuarilor celorlalte concurente desi si-a asumat complet vina.

In tot acest timp, una din cele mai apropiate persoane din familie, este alaturi de ea in ciuda greselilor pe care le-a facut. Este vorba de sora ei, Priscila Isabel care o sustine neconditionat si in care Marisa are cea mai mare incredere. Uite ce frumos a vorbit despre ea:"Când eram ceva mai mică, nu realizam cât de important este să ai lângă tine o soră. Sânge din sângele tău..

Acum.. când trec prin momente frumoase, dificile sau mai puţin dificile, realizez ce înseamnă. Realizez că am fost binecuvântată şi că nu degeaba îmi spuneau mereu ai mei că sunt o persoană norocoasă. O iubesc şi o iubesc tare! Ar fi multe de spus... despre relaţia şi conexiunile noastre, dar prefer să mai amân puţin momentul:) Azi vă spun doar că este una dintre cele mai de preţ persoane pe care le am.
Ea chiar reprezintă un "alt tu" pentru mine.Iubesc. Şi asta mă face să mă simt frumoasă."

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

A post shared by MARISA PALOMA (@marisa.paloma) on

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.