"Mai, Marisa, femeia lui Dumnezeu, cat sa iti stea de bine cu parul asa facut, cu machiajul...Tu continua sa ma UIMESTI! Nu mai am ce sa iti zic, VISA!" Ce aroganta a facut Marisa la adresa Iuliei Albu: "Imi spui mie ce trebuie sa vorbesc?" Cei doi fashio

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:58

Marisa s-a bazat foarte mult pe miscarile senzuale si pe farmecul personal atunci cand a venit la inaintare cu tinuta ce s-a vrut de inspiratie anii'20.

Toti juratii au fost de acord ca atitudinea in ce o priveste pe Marisa a facut totul, caci rochia este de o pocenie rara, asa cum ii place lui Maurice sa spuna. In schimb, Raluca Badulescu a fost intru totul fermecata de prezenta Marisei si felul cum s-a machiat si si-a pus accesoriile incat i-a dat pe loc mingea, obiect metaforic ce simbolizeaza faptul ca este in echipa ei si o place...

Maurice, in schimb, a sesizat ca rochia este intr-adevar urata, insa Marisa este cea care o pune in evidenta:"Rochia este atrocisima,d ar sunt de acord cu razvan, dar abilitatea ta leonina de Cartea Junglei de a transforma aceasta pocenie atrocisima intr-un fruct, intr-un obiect al dorintei ma va face sa trec peste..."

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.