Adela a RABUFNIT pe o retea de socializare si a MRTURISIT totul despre SCANDALUL in care a intrat cu Marisa:""Atunci cand aruncati cu pietre in mine criticandu-ma pentru actiunile mele ar trebui sa va ganditi..."

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:58

Adela este foarte afectata de ce se intampla in ultima perioada in concursul "Bravo, ai stil!", trecand de la extaz la agonie.

Concurenta si-a deschis sufletul pe o retea de socializare si a marturisit despre framantarile pe care le are, mai ales de cand a izbucnit scandalul cu Marisa:" Dragii mei, trec printr-o perioada cu o incarcatura emotionala extrem de mare pentru mine. Lumea in care traim este un loc obositor, ritmul emisiunii este unul alert si uneori simt ca pur si simplu nu mai pot...Este dificil atunci cand depui toate eforturile pentru a arata ce poti mai bun si apoi observi rautatea celor din jur.

Atunci cand aruncati cu pietre in mine criticandu-ma pentru actiunile mele ar trebui sa va ganditi la ce va foloseste sa criticati un om pe care nu il cunoasteti... Daca ati intelege ca judecatile la adresa altora nu va sunt de folos in mod real ati simti mai putin impulsul de a critica, de a judeca si de a gasi vinovati.

Nu va lasati manipulati si priviti mereu dincolo de ce se vede pe TV. Sunt constienta ca orice succes este obtinut prin insistenta si ca indiferent de situaţie trebuie să fiu tare, să am încredere in mine si rabdare...
Imbratisez toate sufletele frumoase care continua sa-mi ramana zilnic alaturi ?❤️"

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.