ANUNTUL Ilincai Vandici care i-a facut pe fani sa se intristeze! Uite ce i-a rugat VEDETA pe admiratorii ei cu parere de rau

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:58

Prezentatoarea TV numara zilele pana ce il va aduce pe micutul ei pe lume, mai precis numaratoarea inversa a inceput si peste noua zile Ilinca isi va tine bebelusul in brate.

Ilinca arde de narabdare sa isi tina puiul in brate, insa pana atunci ii roaga pe fanii ei sa o ierte pentru faptul ca nu va mai fi atat de activa pe retelele de socializare pentru ca se odihneste intens:"Va pup dragilor!!!!???? Va mulţumesc tuturor pentru susţinere şi mesajele de încurajare! Îmi cer scuze pentru ca nu sunt activa in aceasta perioada, nici pe reţelele de socializare nici in viaţa in general, pentru ca ma odihnesc foarte mult.

A început numărătoarea inversa... Astăzi cred ca a fost ultima vizita la doamna doctor Parfene înainte de naştere, aşteptăm cu sufletul la gura venirea pe lumea a îngeraşului nostru! ❤️?? Va imbratisez cu drag şi dor!!!!"

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.