Moatele din panza din parul Denisei au facut RAVAGII printre juratii "Bravo, ai stil!":"Dintre toate concurentele, Denisa a propus contant elemente de styling care se regasesc in avangarda momentului cum ar fi moatele si acesti ochelari!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:59

Raluca a apreciat ceea ce Denisa a facut la nivel de styling in zona capului, insa rochia este mult prea stearsa pentru varsta ei.

Ochelarii si moatele Denisei au fost punctul de atractie si pentru juratul Raluca Badulescu, insa rochia nu a multumit-o pe vedeta doarece nu o pune pe concurenta in evidenta. Maurice, din contra, vede rochia foarte potrivita si mai ales aceasta estetica propusa de Denisa la nivelul capului regasind-o in multe din look-urile de pe marile podiumuri ale caselor de moda:"Imi place la nebunie rochia si ce ai facut astazi!"

"Eu o sa fiu 20% de acord cu Maurice, mi-ar fi placut sa ai o tinuta actuala si alti cercei", a spus si Iulia.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.