"Rochia pe care o porti este foarte urata, cureaua este ODIOASA...Este specifica unui botez! Nu se mai poarta de acum 6 ani. Ma deranjeaza ca porti acele dresuri!" Raluca si Razvan i-au sarit in cap Iuliei Albu dupa ce fashion editorul a criticat-o aspru

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 16:01

Iulia Albu i-a atras atentia Marisei ca are o rochie extrem de urata si mai mult si cureaua este odioasa.

Ceilalti jurati i-au spus Iuliei ca exagereaza si ca parerea ei este subiectiva, insa juratul si-a mentinut parerea spunand ca rochia nu se mai poarta de sase ani si ca arata de parca s-ar duce la un botez.

"Probelma mea este styling-ul. Ar fi aratat mai bine cu o centura pretioasa, cu niste pantofi retro, accesoriile nu au nicio legatura intre ele, nici chocker-ul nu are ce cauta...Rochia

este aruncata intr-un con de umbra printr-o mare de accesoriile. Ciorapii nu au ce cauta!", i-a spus si Maurice concurentei.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.