Renunta la competitia "Bravo, ai stil!” cu doar doua saptamani inainte de marea finala? Despre cine este vorba? Aflati, azi, de la 16.30, la Kanal D

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 13 iul 2017, 16:01

Cu doar doua saptamani inainte de marea finala a show-ului “Bravo, ai stil!”, juratii sunt socati de reactia uneia dintre candidatele la titlul de Cea mai stilata femeia din Romania!

Sub presiunea concursului, una dintre cele 5 fete cedeaza psihic si paraseste platoul emisiunii, chiar in timpul filmarilor. Imediat, Andreea Banica face anuntul:

“In urma cu cateva momente, (…) a avut o cadere nervoasa, posibil, dar ideea este ca a parasit platoul emisiunii. Daca drumul ei in competitie se opreste aici, cu doar doua saptamani inainte de marea finala, vom vedea in curand. Daca ea alege sa reactioneze in acest mod, este strict alegerea ei”.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

De ce recurge la acest gest concurenta si ce se va intampla cu aceasta veti putea afla in editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30,

la Kanal D!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.