WOW! Razvan Ciobanu a DEZVALUIT cea mai INTERZISA ipostaza in care apare noul lui GRADINAR! Nu privi daca esti slab de inger: "All for pleasure of my clients..."

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 16:01

Razvan Ciobanu este un designer atipic si asta se recunoaste din toate actiunile pe care le intreprinde, fie ca e vorba de creatiile sale sau de viata de zi cu zi.

Designerul nu se sfieste sa arate fanilor sai si o alta latura a sa in ciuda faptului ca ar putea fi cu usurinta criticat de restul lumii. Cu toate acestea, juratul "Bravo, ai stil!" isi asuma orice actiune pe care o face fara a se gandi ce spun oamenii in jur. Mai mult, ipostaza cu un barbat pe jumatate gol udand gradina, ar putea trece drept scandaloasa, insa lui Razvan nici ca ii pasa de gura lumii, asa ca artistul n-a avut nicio retinere in a face publica aceasta fotografie pe o retea de socializare.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.