Isabela, fosta concurenta "Bravo, ai stil!", un tanar designer de succes! Colectia ei a fost un real succes si a aparut intr-o cunoscuta revista de fashion

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 16:01

Isabela se incadreaza cu succes in valul de tineri desingeri care fac cinste Romaniei.

Tanara, abiolventa si masteranda in domeniul design-ului vestimentar, si-a prezentat o colectie care a avut parte e multe laude si critici pozitive care o propulseaza in randul tinerilor de succes in ce priveste domeniul fashion. Colectia ei se numeste "Vibration", iar in centru se afla ideea ca "omul este electromagnetic, alcatuit din mai multe invelisuri care reactioneaza la mediul inconjurator, scopul proiectului fiind acela de a oferi hainelor un rol mai mult decat estetic."

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

A post shared by Isabela Teodor (@teodorisabela) on

A post shared by Isabela Teodor (@teodorisabela) on

A post shared by Isabela Teodor (@teodorisabela) on

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.