Adela anticipeaza jurizarea Iuliei si vorbeste in locul juratului, ba mai mult fashion editorul o aproba si continua criticile:"Sunt prea urati ochelarii, manusile sunt prea urate si te-ai gandit sa iti accesorizezi si o tabla in ureche pentru ca, nu-i as

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 iul 2017, 12:15

Dupa Maurice care a apreciat intentia Adelei, insa styling-ul a fost pana la urma dezastruos, Iulia a fost si ea la fel de critica cu tinuta concurentei.

Adela nu a luat steluta si mai mult, a si anticipat verdictul Iuliei Albu spunand exact ce o sa aiba juratul de comentat la tinuta ei. Dupa ce fashion editorul a fost de acord cu spusele Adelei a si completat faptul ca manusile si ochelarii sunt extrem de urat, iar cercelul din tabla este culmea urateniei, facand tinuta si mai dezastruoasa. Daca frumoasa concurenta se astepta la un asemenea verdict, din partea lui Maurice nu ar fi banuit ca nu ii place tinuta:"Rezultatul final nu ma convinge.

Nu imi place cum se descriu pantalonii din acel sort...Apreciez ca vii cu piese noi, insa intamplator, azi nu imi place styling-ul. Nu ma omor dupa aceasta combinatie de tulle cu plasa si catifea..."

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.