IMAGINI INEDITE cu scenele primei nopti de DRAGOSTE dintre Kemal si Nihan! Dragostea celor doi protagonisti a fost IMPOSIBILA, insa ipostazele lor de iubire vor ramane pentru totdeauna in inimile fanilor

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 16 iul 2017, 13:03

Kemal si Nihal au avut parte d eo dragoste impartasita, insa destinul i-a despartit, milioane de fani fiind extrem de intristatid e finalul povestii lor de iubire.

Daca cei doi protagonisti au apucat sa isi vada visul cu ochii si sa aiba parte de o nunta asa cum si-au visat-o si sa o aiba pe micuta Deniz alaturi de ei, aceasta fericrie nu a durat mult din cauza maleficului Emir care a vea sa puna capat celei mai frumoase povesti de iubire dintr-un serial extrem de apreciat de publicul din intreaga lumea. Fanii chiar au protestat spunand ca vor un final fericit pentru Kemal si Nihan si ca asa ar fi normal, doar cei care au facut mult rau cuplului sa fie pedepsiti.

Insa, producatorii au imaginat un final mult mai sobru si mai trist, iar acest lucru nu a putut decat sa ii faca sa planga pe cei care au urmarit cu sufletul la gura ultimul episiod.

Insa, pentru a le reaminti celor care au urmarit episod de episod intregul serial, e imposibil sa uite prima noapte de dragoste dintre Kemla si Nihan! Uite cateva secvente inedite mai jos cu cei doi!