Bahar, pe urmele asistentei Zuhal! Afla tanara adevarul despre fiica sa? Nu ratati azi, un nou episod din "Bahar: Viata furata", de la 20.00, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 iul 2017, 16:26

Cand Arda, sotul lui Efsun, afla ca Nuran este fetita lui Bahar, este distrus. Constiinta sa nu il lasa sa ascunda in continuare adevarul de Bahar. Pentru Efsun a venit timpul sa isi ia ramas bun de la fiica sa.

Bahar este impreuna cu Figen, care a venit din Sinop ca sa locuiasca impreuna. Acestora nu le este usor sa inceapa o noua viata si nici sa scape Seyfi, fost camarad al sotului lui Figen.

Citeste si: KEREMCEM si EZGI ASAROGLU, cuceriti de micuta NURAN, rodul dragostei lor in serialul "BAHAR: VIATA FURATA"! Iata cat de mult s-au atasat cei doi actori de frumoasa si talentata AYSENAZ ATAKOL! VEZI imagini inedite de la filmari!

Dupa ani de asteptare, Ates se afla la o distanta doar de cativa metri de Kenan. Totusi, ca sa ajunga la el, trebuie sa treaca de oamenii sai inarmati. Ates ar trebui sa faca doar un pas ca sa ii iasa planul impecabil.

Intre timp, revenirea lui Mehmet Emir reprezinta un nou inceput pentru Atahans. In timp ce Efsun este in stare sa faca orice pentru a nu o pierde pe Nuran, Bahar incepe sa realizeze cu ce o santajeaza Zuhal pe sora ei.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.