BURAK OZCIVIT (Kemal din "Dragoste infinita"), cel mai frumos cadru tata-fiu! Iata cea mai frumoasa ipostaza in care talentatul actor apare alaturi de tatal lui, chiar pe platourile de filmare!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 iul 2017, 16:50

Burak Ozcivit are o relatie speciala cu tatal lui, pe care il idolatrizeaza.

Dornic sa-si reia mult indragita activitate profesionala, Burak Ozcivit a inceput sa filmeze la noul lui priect imediat ce a revenit din luna de miere, cand s-a acomodat cu partenerii de platou, s-a revazut cu staful tehnic si cea mai placuta revedere a fost cea cu bunul lui prieten, Murat Boz, alaturi de care va juca in promitatorul proiect "Kardesim Benim 2", la care a inceput sa filmeze de cateva saptamani impreuna cu bunul lui prieten Murat Boz.

Citeste si: Definitia "dragostei infinite", scrisa de NESLIHAN ATAGUL si KADIR DOGULU! Cei doi sunt la fel de indragostiti ca-n prima zi si traiesc cea mai frumoasa poveste de iubire! Iata cum au fost surprinsi de curand!

Este deja cunoscut faptul ca Burak Ozcivit isi iubeste enorm familia si nu ezita sa-si exteriorizeze sentimentele fata de parintii lui in interviurile pe care le acorda presei.

De curand, carismaticul actor a publicat pe contul lui de socializare o imagine spectaculoasa in care apare alaturi de tatal lui, Bulent Ozcivit, chiar pe platourile de filmare.

Mandru de fiul lui, Bulent Ozcivit si-a dorit sa fie alaturi de Burak, chair si in timp ce acesta isi exercita profesia mult visata si a acceptat provocarea de a veni pe platourile de filmare si de a lua pulsul activitatilor artistice.

"Tatal si fiul la lucru! Cadrul complet!", a scris Burak Ozcivit.