Intrase in travaliu cand medicul a decis sa ii faca o cezariana de URGENTA, dar a bagat prea adanc bisturiul in abdomenul ei si i-a atins capul bebelusului din pantece! Uite cum arata fetita ei acum, la un an dupa tragedie

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 19 iul 2017, 13:05

Fetita a ramas cu o cicatrice uriasa, care se intinde de la ochi pana la ureche, din cauza neatentiei chirurgului.

Micuta Karmen Edwards a fost ranita in timpul nasterii prin operatie de cezariana la spitalul din Inverness, Scotia. Mama fetitei a marturisit ca nasterea a fost un dezastru de la cap la coada iar medicul chirurg si-a justificat greseala spunand ca nu a fost informat ca femeia era in travaliu si nu a luat in calcul posibilitatea ca fatul sa isi fi schimbat pozitia.

 

Mai mult, micuta Karmen a avut nevoie de un chirurg plastician petru a fi tratata dupa ce a fost ranita iar acesta a avut nevoie de cateva zile pentru a ajunge la ea, deoarece a fost detasat dintr-un oras aflat la peste 160 de kilometri.

 

La un an de la incident, familia e din nou revoltata de reactia sistemului medical britanic, care a finalizat recent investigatia cazului, dar nu a comunicat absolut nimic familiei, dar a emis un comunicat de presa sec, in care enumera schimbarile de proceduri medicale pe care le-au facut

pentru ca astfel de cazuri sa nu se mai repete.

 

"Vrem sa angajam un avocat, deoarece, cu toate schimbarile pe care le-au facut, par sa recunoasca faptul ca au gresit", a marturisit bunicul micutei Karmen.

 

Iata cum arata aceasta acum, la un an de la incidentul care ii putea curma viata chiar la nastere, daca medicul ar fi facut incizia cu doar un milimetru mai jos:

 

 

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.