Dupa SOCUL pe care l-a trait in editia precedenta, Marisa a tinut sa lamureasca lucrurile pe o retea de socializare! Ce a scris ea despre Adela, Denisa, Andreea si Irina:"Eu, din acest concurs, ies ''hoata, hoata, hoata, magnet, hoata, iar parintii mei au

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 iul 2017, 12:15

Marisa nu mai suporta atitudinea colegelor ei din competitie si a simtit nevoia sa lamureasca inca o data situatia desi stie foarte bine si recunoaste ca a gresit.

Sunt jignita cu apelativul ''hoata'' in fiecare zi si aud de o suta de ori aceleasi exagerari absurde. Aceleasi jigniri pe care stiu ca le aud si parintii mei la TV si nu este normal. Parintii mei au facut eforturi pentru mine in acest concurs. Iar eu, din acest concurs, ies ''hoata, hoata, hoata ,magnet ,hoata''. Si de la capat, in fiecare zi. Practic, mi-au luat bucuria mersului la filmari si cred ca asta se vede uneori si in tinutele mele din timpul saptamanii.

Au avut ele grija sa-mi inlocuiasca bucuria cu stresul. Acum am si eu niste lamuriri si niste nelamuriri:*** Daca as fi fost asa de hoata, Adela, ca martor la eveniment, trebuia sa chemi politia, sau de dragul ''prieteniei nostre'' care a disparut si ea subit in Triunghiul Bermudelor trebuia macar sa anunti producatorii acestei emisiuni. Altfel, te numesti complice la furt, prin tainuire. Vorbind in termeni elevati, ca sa putem sa ne intelegem si noi cu ''gravitatea'' acestui subiect, domne!(pe care mi-l tot aruncati in cap.)

Eu stiu ca in ultima vreme esti foarte sensibila, foarte iubitoare de oameni, foarte zen, foarte saraca, modesta si onesta, desi ne-ai obisnuit altfel pana acum. Mai pe ironie, asa. Acum esti ca o lebaduta alba, stiind ca se apropie MAREA FINALA! Sincer, aveam asteptari mai mari de la o asa femeie perfecta cum esti tu: daca am furat, trebuia sa chemi politia! ***Domnita Goe, daca vrei mai multe detalii De Ne-Am contrat noi pe ele, iti trimit, privat, niste link-uri.
***Andreea, daca mergi la manele si nu dansezi beata pe mese.. de ce te mai duci?! Sa acompaniezi instrumentalul cu vocea ta stidenta? sau poate sa faceti un cor impreuna, unul canta la vioara, altul la orga, iar tu vii cu "beep, beep-urile" care ti se tot pun si in emisune.***

Irina,............
Ramasa singura, cu picioarele pe pamant, am si eu o singura parte buna din aceasta perioada.VOI!

cei care sacrificati un DA pentru MARISA, in fiecare saptamana. Voi m-ati tinut in picioare si le-ati dat peste nas votand 2 la 1206. Datorita voua, astazi, inca sunt in acest concurs. Va multumesc, cu toata sinceritatea, din suflet, pentru ca ati continuat sa credeti in mine!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.