In seara aceasta, in Gala „Bravo, ai stil!”, Raluca Badulescu: “Andreea, de ce ti-ai facut cascheta asta de scuterist?” Cum arata coafura concurentei, in aceasta seara, de la 22.00, la Kanal D

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 iul 2017, 12:15

In Gala din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 22:00, la Kanal D, cele cinci concurente ramase in concurs continua lupta pentru premiul cel mare.

Cu doar doua saptamani inainte de marea finala, aspirantele la titlul de cea mai stilata femeie din Romania trebuie sa faca fata noilor provocari. Dat fiind conceptul Galei din aceasta seara, “Soacra mare”, fetele vor trece prin transformari uluitoare.

Andreea si Irina sunt doua dintre concurentele care fac ce fac si ajung sa se certe din ce in ce mai des, ultima disputa avand ca subiect varsta.

Se pare ca ziua Andreei nu pare a fi dintre cele mai bune, mai ales ca unii dintre jurati ii “taxeaza” aparitia in aceasta Gala.

“Andreea, de ce ti-ai facut cascheta asta de scuterist?”, a sunat intrebarea juratei Raluca Badulescu.

“Mie, geanta aia de preot nu imi place deloc!”, a intervenit si Razvan Ciobanu.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

Ce calificative a primit Andeea din partea juratilor dar si care este motivul complet al discordiei dintre cele doua concurente veti putea afla in Gala din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil!” difuzata la ora 22:00, la Kanal D!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.