Uite cat de veche este prietenia Marisei cu Silvia, castigatoarea primului sezon "Bravo, ai stil!". Dupa ce concurenta a fost deconspirata ca Silvia o ajuta cu styling-ul, stai sa vezi ce mai au in comun cele doua!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 iul 2017, 12:15

Marisa si Silvia se cunosc de dinainte ca show-ul "Bravo, ai stil!" sa inceapa, dovada stau si imaginile cu cele doua surprinse la diverse evenimente.

Si cum pasiunea pentru moda le leaga in mod evident, se pare ca si prietenia lor este destul de trainica. Inca de la inceput, Marisa a fos tnevoita a recunoasca in show ca o cunoaste pe Silvia, insa la acea vreme, ea a spus ca nu este ajutata sub nicio forma cu styling-ul de catre castigatoare. La cateva luni dupa, Marisa a fost data de gol de fetita Silviei, Evolette care a si spus ca trei zile pe saptamana, Silvia o ajuta pe Marisa.

Se pare ca cele doua isi imprumuta si haine deoarece multe din piesele prezentate in concurs, au fost vazute atat la Marisa cat si la Silvia.

A post shared by MARISA PALOMA (@marisa.paloma) on

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.