Irina a primit note foarte mari, insa la sfarsitul jurizarii, juratii au observat atitudinea nepotrivita a ADELEI:"E un gest lipsit de stil, nu am cum sa nu ma uit la tine.."/"Eu zic sa ne bagam mintile in cap/"Nu inteleg aceste reactii de starlete picate

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 iul 2017, 12:15

Tinuta Irinei i-a impresiona tpe jurati desi mai avea cateva lucruri de corectat, insa concurenta a prezentat un look foarte armonios.

Dupa ce Irina a fost jurizata si i s-au acordat note foarte bune, Iulia a observat la Adela un detaliu care a infuriat-o si i-a cerut concurentei explicatii:"De ce iti dai ochii peste cap de cinci minute? Era un gest lipsit de stil. Nu am cum sa nu ma uit la tine pentru ca esti in fata mea...Nu te mai victimiza. De ce ma intrerupi. Nu dai bine in ochii publicului..."

"Te plictisim aici", a replicat si Raluca Badulescu.

"Nu inteleg aceste reactii de starlete cazute in dizgratie", e de parere si Maurice.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

"Mi se pare ca dai niste raspunsuri de copiii in fata blocului. Noi nu ti-am raspus la misto. Daca te incurcam sau te plictisim, nu te tinem cu forta..."a spus si Razvan.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.