Marisa, atac fara precedent la Denisa dupa ce concurenta a sustinut ca rivala ei a organizat o echipa care sa stranga bani pentru a o vota contra unui comision. UITE cu ce dovezi vine pentru a-si lua apararea:"Aceste afirmatii sunt mizerabile si denota mu

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 iul 2017, 12:15

Dupa ce Denisa a acuzat-o grav ca are o echipa care strange fonduri pentru a o vota, Marisa vine cu dovezi si sustine ca nu este vorba nicidecum de astfel de josnicie, iar rivala ei minte.

"Acum câteva zile, Denisa a mai scuipat nişte venin şi m-a acuzat că am organizat o echipă care strânge bani pentru a mă vota. Şi mai grav decât atât, a insinuat că această ”strângere de fonduri” aduce şi comisioane celor care se ocupă.
Aceste afirmatii sunt mizerabile si denota multa frustrare de cand a oprit cumnatul votarea sa stranga grosul pentru finala, probabil.
Să spui că am organizat eu o strângere de fonduri este aberant, în cazul în care eu nu sunt în stare să mă organizez nici măcar pe mine.


În realitate, este vorba despre o susţinătoare foarte inimoasă pe numele ei Delia Spiridon, care postează foarte activ pe grupurile de socializare unde sunt susţinută. Foarte mulţi oameni din străinătate au întrebat public pe aceste grupuri cum pot face să mă voteze şi Delia s-a oferit să facă asta pentru ei. Aceştia alimentau cartela telefonică a Deliei direct din străinătate, iar aceasta mă vota. Vă ataşez print screen-uri cu mesajele primite de Delia( @delia28_), cu voturile pe care ea le-a trimis la 1206, deci nu este vorba de trimis bani, nu este vorba de vreun comision! Denisa, ai făcut
un lucru foarte urât, dar nu mă surprinde. Ai adoptat rapid minciuna şi răutatea specifice revistei de scandal unde scuipă venin angajaţii cumnatului tău.
Deci, dragi susţinători din afara ţării, dacă doriţi să mă votaţi, contactaţi-o cu încredere pe Delia Spiridon( @delia28_). Vă mulţumesc din suflet! Este cea mai importantă săptămâna, ultima înainte de finală!"

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.