Denisa o ironizeaza pe Adela intr-un comentariu pe o retea de socializare. In timp ce rivala ei se vaita ca nu mai poate, reactia Denisei este surprinzatoare!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 iul 2017, 12:15

Denisa se simte foarte fresh si chiar daca au trecut sase luni de cand a intrat in competitie, are energie suficienta pentru a continua dupa cum afirma si spre deosebire de rivalele ei care au inceput sa clacheze!

"Dragilor, va iubesc! Sincer.Va iubesc pe voi ai mei.La acest moment suntem aceiasi .Nu ne vom amesteca cu cei ce sustin "hotia, minciuna si fariseismul".Taberele sunt formate, putem doar aduce in grupul nostru oameni care refuza orice tentativa de comportament deviant.Cei care au dubii inca cu privire la cele ce afirm, va rog respectuos sa parcurgeti pe repede-inainte posturile mele anterioare.Veti gasi analize corecte si situatii anticipate-confirmate suta la suta! Fara exagerari sau derapaje am tras concluzii pertinente menite sa fiti informati complex.


Sunt fresh, aduceti concurente noi!???
Pe bune, imi imaginez ca munca in televiziune inseamna ceva serios.Nu poti fi obosita doar dupa ce abia ai invatat "sa te uiti dupa camera"!
Sau poate ele sunt...?
Multumesc juriului profesionist si echilibrat!"

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.