Dupa ce i-a UIMIT pe toti cu nota mare de la BAC si a fost printre primii 20 de elevi ai liceului de muzica, uite la ce facultate se inscrie Otilia, efervescenta fosta concurenta "Bravo, ai stil!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 iul 2017, 12:15

Otilia are planuri mari pentru cariera ei desi multi nu o credeau in stare, vazand-o doar o adolescenta rasfatata care, cu siguranta, nici nu ar fi trecut BAC-ul.

Insa, surpriza, nu doar ca a luat BAC-ul, insa l-a luat cu nota foarte mare, clasandu-se printre primii 20 de elevi ai liceului de muzica "George Enescu". Mai mult decat atat, Otilia se inscrie la Facultatea de Drept si deja a inceput sa se pregateasca. Bineinteles asta nu exclude cateo excapada de pomina la mare, la o terasa sau un club unde Otilia ne-a invatat deja cu prezenta.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.