Iulia Albu a tot intepat-o ca nu are cunostinte de design, insa uite ce schite a desenat de-a lungul timpului Marisa!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 iul 2017, 12:15

Nu incape indoiala ca, in ciuda greselilor pe care le face, Marisa este o fata foarte talentata desi cu capul in nori cum ii place ei sa spuna.

Concurenta, studenta la UNARTE, si-a ratat in nenumarate randuri abilitatile la desen si in ce priveste styling-ul desi mai are multe de invatat, fiind la inceput. Desi a atacat-o de multe ori, Iulia Albu are pretentii de la concurenta si de multe ori cand Marisa a fost cu moralul la pamant, a ajutat-o sa treaca peste, dovedind ca nu are nimic personal cu ea desi concurenta asa credea de multe ori.

Dovada talentului ei sta in desenele pe care le face si mai ales in ideile pe care le are in ce priveste styling-ul. Cu toate acestea, Marisa intra mereu in belele si provoaca scandaluri!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

A post shared by MARISA PALOMA (@marisa.paloma) on

A post shared by MARISA PALOMA (@marisa.paloma) on

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.