Marisa ii da peste nas Andreei si DEMONSTREAZA ca nu a luat pantofii Andrei! Uite la ce a recurs concurenta pentru a ARATA ADEVARUL!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 iul 2017, 12:17

Andreea a tachinat-o intr-o editie precedenta pe Marisa si a spus in timpul show-ului ca i-ar fi luat sau imprumutat pantofii Andrei pentru a veni cu ei in emisiune.

La acea vreme, Marisa a sustinut ca nu este adevarat si ca si ea si-a cumparat o pereche identici cu ai Andrei. Nimeni nu a crezut-o, insa pentru a demonstra ca spune adevarul, Marisa si-a facut o fotografie cu Andra si ambele incaltate cu pantofii respectivi. Asadar, de datata aceasta, Marisa a spus adevarul in ciuda a tot ceea ce au lasat sa se inteleaga competitoarele ei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

A post shared by MARISA PALOMA (@marisa.paloma) on

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.