Cum a determinat-o Iulia Albu pe Andreea sa isi arate slitul?/"Esti foarte Erykah Badu, e o tinuta perfecta pentru ce vrei tu si imi place absolut tot, de la culori la accesorii!"/"Vad dorinta de castig la tine, Andreea!" Concurenta face tinute din ce in

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 iul 2017, 12:17

Toti juratii au aplaudat la scena deschisa demersul stilistic al Andreeai si chiar au sfatuit telespectatoarele sa poarte o astfel de tinuta.

Iulia Albu i-a spus initial Andreei ca poarta o tinuta batranicioasa, insa concurenta i-a spulberat fashion editorului aceasta iluzie in momentul cand si-a aratat slitul, lucru pe care de fapt, Iulia miza. In fond, fashion editorul a remarcat styling-ul Andreei si a apreciat foarte mult ceeea ce a facut in aceasta editie, la fel si ceilalti doi jurati care nu au mai contenit cu laudele la adresa concurentei spunandu-i clar ca e o tinua perfecta si ca dorinta ei de a castiga competitia este foarte mare!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.