Denisa il uimeste pe Razvan Ciobanu! Ce spune concurenta despre Larisa, fosta finalista de la "Bravo, ai stil!", azi, de la 16.30, la Kanal D

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 20 iul 2017, 12:17

In editia de astazi "Bravo, ai stil!”, Denisa demonstreaza ca poate sa fie si delicata atunci cand, de fapt, critica.

Momentul special e generat de  prezenta in platou a Larisei, fosta concurenta in primul sezon „Bravo, ai stil”. Apartia Larisei, intr-o rochie conceputa chiar de ea, neagra, pana la pamant, cu pene, este disecata "neutru" de Denisa.

„Cerceii mi se par draguti... In ceea ce priveste sandalele, alegerea e previzibila, ai ales o pereche de sandale negre; este o tinuta ok pentru contextul ales”, spune Denisa.

Razvan Ciobanu remarca stilul indulcit al concurentei si ii face atenti pe cei din platou.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

"Cand ati mai auzit-o pe Denisa, cu vreo concurenta din acest sezon, sa fie  asa,,, cu manusi de catifea? Uite, ca se poate!”, exclama acesta.
Denisa raspunde prompt, taind orice speranta a contracandidatelor referitoare la imbunarea discursului in viitor: „Pot cand vreu. Si cand este cazul”.

Ce spun celelalte concurente si juratii emisiunii despre aparitia inedita a Larisei aflati urmarind astazi, de la ora 16:30, o noua editie „Bravo, ai stil”, la Kanal D!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.