Marisa, mesaj cutremurator pentru fani: "Fiti alaturi de mine! Si rugati-va!" Ce a patit concurenta de la "Bravo, ai stil!"

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 20 iul 2017, 12:17

A ramas in randul ultimelor 4 concurente care aspira la titlul de cea mai stilata femeie din Romania, iar in ultimele saptamani a simtit din plin tensiunea competitiei.

Este vorba despre Marisa, cea care a trecut de la extaz la agonie, si invers. Cu toate ca se pare ca nu mai are niciun aliat in randul fetelor ramase in concurs, Marisa are publicul de partea ei.

Concurenta stie asta si nu ezita sa le ceara ajutorul ori de cate ori are ocazia. In ultimele 24 de ore ea a postat pe contul ei oficial de Instagram mai multe mesaje in care solicita sprijinul fanilor.

"Fiti alaturi de mine! Votati!!! Si rugati-va!" sau "Săptămâna aceasta este foarte importantă, poate cea mai importantă de până acum, aşa că nu încetaţi să votaţi 2 la 1206! Am nevoie de voi!" sunt doar cateva dintre mesajele Marisei.

Bună dimineaţa, oameni dragi!! Aţi fost lângă mine când am avut cea mai mare nevoie de voi. Încă sunteţi aici! Şi uite aşa, formăm cea mai puternică echipă!! Vă mulţumesc până la cer pentru tot ceea ce faceţi pentru mine! Săptămâna aceasta este foarte importantă, poate cea mai importantă de până acum, aşa că nu încetaţi să votaţi 2 la 1206!Am nevoie de voi! #2la1206 #marisateam #feelthemagic #findthewinner #voisunteţimarisa ⭐️❤️ • @alt.fel hoodie ❤️

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

A post shared by MARISA PALOMA (@marisa.paloma) on

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by MARISA PALOMA (@marisa.paloma) on

ACUM!!! Emotii mari. Vă iubesc! #2la1206 #voisunteţimarisa ⭐️???

A post shared by MARISA PALOMA (@marisa.paloma) on

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.